Цинкование

  • screenshot
  • screenshot
  • screenshot
  • screenshot

Цинкование с голубым хроматированием

Блестящая поверхность с голубым оттенком. Декоративный вид. Антикоррозионная защита. Сфера применения - от отраслей машиностроения до товаров широкого потребления.

  • screenshot
  • screenshot
  • screenshot

Цинкование с желтым хроматированием

Блестящая поверхность с радужными переливами цвета. Высокая коррозионная стойкость. Сфера применения - от отраслей машиностроения до товаров широкого потребления.

Контактный телефон (065) 983-99-38

Неймовірна історія однієї монети

Одного передріздвяного вечора ми, як водиться дітям, влаштували колядки. Ходили по сусідах, знайомих. Зазвичай колядників вітають цукерками і грошима. Це все ділиться порівну. Так от серед моєї “здобичі” виявилась монетка номіналом в 1 гривню. Чимось вона мені сподобалась. Я вирішила — ось це буде моїм талісманом у новенькому гаманці. Було це дуже давно, десь років зо 20 назад. Монетка мандрувала з одного гаманця в інший і досить добре, до речі, збереглася. Аж одного разу я випадково натрапила на ресурс Скупка Монет - продаж монет за найкращими цінами в Україні. Я зацікавилась питанням і вирішила перевірити, що в мене за “колекція” зібралась.

Сподівань якихось не було. Але переглянувши все, що назбирала, я була дещо збентежена. Саме ця монета 1992 року видавалася цінною. Аби з’ясувати все достеменно, я зв’язалася з менеджером ресурсу. І уявляєте, мені запропонували майже 4000 гривень за неї.

А чи чесну ціну на монети встановлює Скупка Монет?

От таке питання промайнуло в моїй голові. Тому я вирішила перевірити декілька варіантів:

  • Спочатку я звернулася в ломбард. Звісно, великих сподівань не було. Але повна некомпетентність щодо питань нумізматики назавжди відбила бажання спілкуватися з такими установами. Не відкидаю й таке, що працівник все добре розумів, але спробував на дурничку отримати цінну монету за 50 грн.
  • Далі мій шлях направив мене до місцевого колекціонера. Він запропонував вже трохи більшу вартість — аж 1000 грн. Але ж я вже знала справжні цифри, то пішла собі далі.
  • Ще були декілька сайтів, але й там умови мені не сподобались.

Тож я дійшла висновку, що Скупка Монет — чудова можливість отримати кошти за цю монетку та зробити собі гарний подарунок на Новий Рік у вигляді сережок. Я давно на них задивилась, але все душила велетенська жаба.

Перемовини з менеджером пройшли швидко. Пересилала монету накладеним платежем. Все пройшло чесно і без сюрпризів. Компанії довіряти можна — підтверджено на власному досвіді.

Цей сервіс не лише може купити монети

Якщо ви не знаєте, де продати банківські злитки, також зверніться сюди. Умови чудові, співробітники доброзичливі. Йдуть на зустріч клієнтам. Більше дізнатися про роботу Скупка монет можна на їхньому сайті.